WORKSHOP AGORA – Discriminarea de gen în spații publice

CĂUTĂM PARTICIPANȚI PENTRU

WORKSHOP AGORA – Discriminarea de gen în spații publice

ERASMUS+ Key action 2 – Strategic partnership

A.

Când: 07 iunie 2021, ora 18:30 (aproximativ 2 ore)

Câte locuri avem: 10 (maxim 15). Nu impunem niciun fel de restricții față de cine poate participa; ne dorim doar ca participanții să fie interesați de subiect, dornici de interacțiune și înțelegători față de posibilele neajunsuri ale acestui atelier în premieră pentru noi.

Atelierul va fi interactiv, facilitat prin metode de educație non-formală, dar va fi și un experiment pentru noi, căci este primul nostru atelier online.

Atelierul este gratuit și se va desfășura în limba română.

Dacă vrei să participi, te rugăm să ne dai un mail sau un mesaj privat pe pagina Facebook, în care să ne spui câteva cuvinte despre tine și despre motivația ta de a participa. Ne rezervăm dreptul de a face o minimă selecție a participanților în limita locurilor disponibile, în baza informațiilor primite în mesaje.

Link de acces: vom transmite linkul de acces persoanelor selecționate.


b.

„AGORÀ. Youth Workers’ Actions in Public Spaces” este un Parteneriat strategic Erasmus+ coordonat de Asociația LUNARIA din Italia (prietenii noștri de ani de zile, alături de care am derulat atâtea proiecte geniale). Universitur este partener în acest proiect alături de alte organizații non-profit din Spania, Franța, Grecia și Italia.
Scopul proiectului este de a explora problema discriminării de gen în spații publice (în special în zonele mai izolate) și de a dezvolta instrumente educaționale și abordări pedagogice pentru combaterea discriminării și excluziunii sociale a tinerilor. Poți citi mai multe despre proiect aici.

În cadrul acestui atelier, vom testa câteva dintre instrumentele de educație non-formală propuse în acest sens, pentru a vedea cât de potrivite sunt. Îți mulțumim că ne ajuți să le testăm!